smak2020 3.-6.mars

Tusen takk til alle som stakk innom oss på SMAK2020! 

Vi gleder oss til å ta fatt på masse nye og spennende samarbeid.

Har du spørsmål eller ønsker å få tilsendt prisliste fra oss, ta kontakt med oss på post@roysepresseri.no, så svarer vi deg før du aner!

 

PÅske + Røyse = eple & rosmarin

Også i år lager vi en batch med påskedrikk. En spennende kombinasjon av eple, rosmarin og litt sitron som har blitt en populær påsketradisjon for oss her på Røyse.

Perfekt som gave til ansatte, venner og familie. Skal du besøke noen på hytte i påsken? Ta med et par påskedrikk til vertskapet. Pleier du å gi påske-egg til dine medarbeidere til påske? Vi hjelper deg gjerne med en lokalprodusert påskepakke i stedet!

Påskedrikken kan nytes varm eller kald. Dersom du tar den kald kan du også ha litt bobler i den for en mer sprudlende drikk! 

Ta kontakt med oss her, så finner vi en pakke som kan passe dine ønsker og ikke minst budsjett!

 

smak 2020

SMAK-messen arrangeres hvert 3.år og er en fagmesse for oss som jobber med mat og drikke. Her møtes små og store aktører og vi inspireres av hverandre. 

SMAK 2020 arrangeres 3.-6.mars i 2020 og vi skal ha stand! Gleder oss masse til å treffe nye og gamle bekjentskaper!

Du kan lese mer om SMAK2020 her.

julehandel hos
røyse bærpresseri

Vi er i full sving med å pakke julegaver her på presseriet. Veldig gøy at så mange vil bestille julegavene sine hos oss.

På lageret vårt har vi tradisjon for å holde åpent for julehandel, og det gjør vi i år også. 

VELKOMMEN til oss:

  • torsdag 12.desember kl 12-19
  • torsdag 19.desember kl 12-19

 Adresse: Furuhallveien 19 B i Helgelandsmoen Næringspark, Hønefoss

Vi pakker inn gavene dine, byr på pepperkaker, smaksprøver og julemusikk!

Snart rabarbra-tid

Juni er her og det betyr rabarbra-tid!

Vi har to typer rabarbra: grønn rabarbra og den røde jordbærrabarbraen. Vi presser og bruker rabarbraen i drikkene våre, men selger også fersk i gårdsutsalget på Nordre Sørum Gård i sesong.

Hjemme lager vi oss også rabarbrasuppe som nytes iskald sammen med iskrem, DET er smaken av sommer!!

årets matspire 2018

Vinnerproduktet er en drikk som gir oss assosiasjoner til mormors hage, sommer, sol og myggstikk, sa Nina Sundqvist, adm.dir. i Matmerk da hun delte ut prisen til Årets Matstpire 2018.

11.januar ble prisen til Årets Matspire delt ut, og gjett hvem som vant? Jo det var oss i Røyse Frukt- og bærpresseri det.

Prisen ble delt ut under  finalen i Det Norske Måltid 2018 11.januar 2019, av adm.dir i Matmerk, Nina Sundqvist og programleder i Matkanalen TV, Sonia H. Vold. Prisen for Årets Matspire er en viktig pris som er med på å løfte frem norsk lokalmat og bidra til økt tilgjengelighet for forbrukerne, sier leder i Det Norske Måltid, Kristin Austigard. Målet med Matstpireprisen er å bidra til å gjøre en lokalmatprodusent mer synlig og profesjonell i kommunikasjonen til forbruker. Alle de 36 finalistene i Det Norske Måltid er vurder og det var altså vi som gikk av med seier’n! DA er det lov å være litt stolt! 

Prisen innebærer rådgivning, filminnspilling og visningstid på Matkanalen TV!

Tidligere vinnere av Matspireprisen er:

2017: Salamipølsa SLEGGE – Ask Gård
2016: Boknafisk Loin fra Fredvang – Halvors Tradisjonsfisk
2015: Valdres Ost Fosheim – Valdresmeieriet
2014: Økologisk Black Turkey kalkun – Homlagarden

Les mer om prisen hos Matmerk også.

Finalist i det norske måltid 2018

Fredag 11.januar braker det løs i Stavanger med finalen i Det norske måltid 2018! Vi er finalister med vår Stikkelsbærdrikk, i kategorien «Det grønne – foredlet». 

Vi er finalister sammen med Askim Frukt- og bærpresseri og Dyre Gård. Dette blir spennende og vi gleder oss til en festkveld av de sjeldne for bønder fra Røyse. Her er hele mateliten i Norge samlet!

Håper dere alle krysser fingrene for oss!

gaver til jul?

Vi hjelper deg gjerne med julegavene dine. Enten det er til kollegaene, venninna eller vertinna! Vi lager gavepakninger i alle størrelser og tilpasser ditt budsjett!

Vår populære plommegløgg og solbærgløgg er veldig perfekte gaver, og kanskje du også vil gi bort noen av våre nye gelèrer?

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg mer enn gjerne!

nyheter fra røyse

Vi er ganske stolte av å kunne fortelle at vi nå har lansert 3 nye gelèer laget på Røyse-råvarer, naturligvis!

Solbærgelè er deilig på ost, til viltkjøtt og til og med på brødskiva!

Eplegelè passer fint til dessert, til ost eller til havregrøten.

Ripsgelè er god til vilt, ost eller kanskje på vaffelen!

Smak på alle og finn din favoritt!

årets gløgg er klar

Vi vet dere er mange som har ventet – og NÅ er ventetiden over: Årets gløgg fra Røyse er klar!

Vi har laget to smaker i år også: solbærgløgg og plommegløgg. 
Gløggen kan blandes 1:1 med ønsket tilbehør. Om man ønsker å tilsette alkohol kan man det. Plommegløggen egner seg også godt å nytes kald med litt bobler i, enten med eller uten alkohol!

GOD FØRJULSTID!